KNJIGA GOSTOV


Operna noč, Poletni glasbeni festival Logatec 2017

3. julij 2017

Spoštovani dirigent Marjan Grdadolnik in člani simfoničnega orkestra,

včerajšnji koncert Operna noč je bilo prav posebno, čudovito doživetje za sleherno dušo in taka dela kličejo po prav posebni zahvali.

Topla hvala, čudoviti ste bili in res ste nam pobožali dušo.

Veliko uspehov še naprej,

Metka in Jože Rupnik


Koncert za dušo in srce, junij 2015

Dragi Marjan,
rada bi se ti zahvalila za nocojšnji koncert. Ne najdem besed hvaležnosti za vse obcutke, ki si jih ti, orkester in vse solistke vzbudile v meni. Sreca, vznesenost, hvaležnost. Res ste se dotaknili moje duše in srca.
Kakšna pretanjenost, nežnost, kakšen obcutek za izbor glasbe! Tudi Rebeko sem si želela ponovno slišati. Pa sem dobila še en dragulj in cudovit duet. In kakšno veselje je gledati in poslušati g.Avšica, ki igra s takšno strastjo in emocijami.
Seveda so tudi vsi ostali odlicni, da ne naštevam vsakega posebej.
Še enkrat iz srca hvala in lahko noc!
Mira Krec  


Gala božično-novoletni koncert, odzivi

Za  spoštovane izvajalce in dirigenta!

Hvala za cudovit koncert. Ker nisem mogla v Cankarjev dom, ker je bilo razprodano , sem pohitela za nedeljski termin. Izvajanje orkestra je izjemno pretanjeno, prefinjeno,mehko, z vso dinamiko. Kot  zahteva dirigent, to se ve.S kvaliteto izvajanja se  izobražuje tudi preproste poslušalce, da scasoma  locijo dobro od slabšega. Poslušalci še ne znajo pocakati ob zakljucku na aplavz. Dirigentu Marjanu je s telesno govorico v drugem delu koncerta uspelo poslušalce nagovoriti k ustreznemu casovnemu zamiku.

Navdušena sem bila nad  izvajanjem gospe/ gospodicne  Mojce Bitenc. Cudovito! Interpretacija, barva glasu, natancnost. Združeni zbori z orkestrom so vzvalovili z zvokom vse cute.

Ponosni smo lahko, da imamo v Logatcu take glasbenike, tak orkester in takega dirigenta.

Marjan, iskrene cestitke ob vseh dosežkih!

Tudi v bodoce želim veliko uspehov na glasbenem podrocju!

Lep pozdrav, Darja Rupnik.