22. GALA KONCERT Radia Ognjišče 2016

Cantabile

22. Gala koncert Radia Ognjišče, Gallusova dvorana Cankarjevega doma Ljubljana 20. november 2016 ob 15h in 19h

Na programu bodo slovenske cerkvene in sodobne krščanske pesmi ob spremljavi Simfoničnega orkestra Cantabile iz Logatca. Prav za to priložnost so trije priznani slovenski skladatelji in aranžerji - Slavko Avsenik ml., Matija Krečič in Gašper Jereb naredili priredbe.

Ob spremljavi 60-članskega simfoničnega orkestra in 40-članskega Gala zbora bodo zapeli: Modrijani, Irena Yebuah Tiran, Kvatropirci, Slavko Ivančič, Iva Stanič, Metod Palčič, Irena Vidic, Iva Stanič, Lea Likar, Janez Ferlež, Alfa in Omega, M.J.A.V., Gloria, Petra Stopar, Andrej Jerman, Tadej Sadar, Marjan Bunič, Urša in Jure Sešek in posebno presenečenje.

Pesmi, kot so "O, luč nebeška", "Gospod, ti veš", "Dva novčiča", "Dajte mi zlatih strun", "Cesta zvabila me je", "Pater Pij", "Deni me", "Misijonar", "O, Mati čistega srca", .... bodo zazvenele na odru Gallusove dvorane.

Rezervacije in informacije v tajništvu Radia Ognjišče na tel. 01 512 11 26. Vstopnice so na voljo na vseh Petrolovih prodajnih mestih, na blagajni Cankarjevega doma in na Radiu Ognjišče.